Catering i organizacja przyjęć z florystyką okolicznościowa
CEL SZKOLENIA:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy w firmie zajmującej się organizacją przyjęć okolicznościowych lub prowadzenia działalności w tym zakresie.
WARUNKI STAWIANE KANDYDATOM:
Ukończone 18 lat, preferowane wykształcenie średnie lub wyższeUkończone 18 lat, preferowane wykształcenie średnie lub wyższe
W PROGRAMIE KURSU:
• catering i organizacja przyjęć
• florystyka okolicznościowa
• ABC przedsiębiorczości
• obsługa kas fiskalnych
• zajęcia praktyczne – wykonywanie kompozycji roślinnych, aranżacja stołów i sal, wykonywanie stroików i dekoracji świątecznych
Kurs zakończony jest egzaminem wewnętrznym i wydaniem zaświadczenia o ukończeniu kursu.
CZAS TRWANIA:
Kurs obejmuje 200 godz. lekcyjnych. Zajęcia odbywają się trzy razy w tygodniu przez trzy miesiące.